Β' Φάση Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Νεανίδων και Εφήβων.
Έφτασε η στιγμή για τις πρωταθλήτριες ομάδες μας να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Τελική Φάση.
Η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Απριλίου σε δύο κλειστά γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης, με νέο τρόπο διεξαγωγής του 1ου ομίλου (Βορρά).
Οι Νεάνιδες του coach Τοπάλη θα αναμετρηθούν στον Α' Ημιτελικό με τους Πάνθηρες Καβάλας, το Σάββατο στις 14:00 στο Ε.Α.Κ. Μίκρας.
Στον Β' Ημιτελικό θα αγωνιστούν Πιερικός - Αρχέλαος και Ιερισσός Χαλκιδικής.
Οι νικήτριες των ημιτελικών θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση στον Τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:00 στο ίδιο γήπεδο.
Οι Έφηβοι του coach Καλομενίδη θα αντιμετωπίσουν στον Ημιτελικό την ομάδα του ΚΑΟΧ από την Χαλκιδική, το Σάββατο στις 14:00 στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς.
Ο Β' Ημιτελικός θα γίνει μεταξύ Αγίας Βαρβάρας Καβάλας και Πιερικού.
Οι νικήτριες ομάδες των ημιτελικών θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον Τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:00 στο ίδιο γήπεδο.
Να σημειώσουμε ότι για τρία συνεχόμενα χρόνια (2022 Παίδων, 2023 Κορασίδων, 2024 Νεανίδων), κάποιο από τα αγωνιστικά τμήματα του Ηρακλή Κοζάνης έχει προκριθεί σε Τελική Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος, κάτι που κάποτε φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτο για μία ομάδα επαρχιακής πόλης, αλλά η υπομονή, η επιμονή και η πίστη τήρηση του αναπτυξιακού μας προγράμματος φαίνεται ότι φέρνει απτά αποτελέσματα.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!!!