Από 40 κύματα έχει περάσει η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως φαίνεται πως βγαίνει «λευκός καπνός» για τον αγώνα.
Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Σε μία ακατανόητη κίνηση, η ΕΠΟ όρισε τo ματς κανονικά το Σάββατο στις 16.00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, την στιγμή που στις 13.00 στο ίδιο γήπεδο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Β.
Ο αγώνας της Γ’ Εθνικής λόγω κατώτερης κατηγορίας πήγαινε προφανώς σε αλλαγή έδρας, με το γήπεδο του Βατανιακού να είναι το φαβορί για την διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Έτσι και αναμένεται να γίνει, με τις πληροφορίες από την Κατερίνη να επιβεβαιώνουν την αλλαγή έδρας στο ματς. Φυσικά αναμένεται και η -ετεροχρονισμένη- επίσημη τροποποίηση του ορισμού από την ΕΠΟ, με το Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου πάντως να διεξάγεται οριστικά στο Βατάν.
Από εκεί και πέρα μεσολάβησε η ποινή δύο αγωνιστικών έδρας του Πιερικού από την ΔΕΑΒ για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιχνίδι θα γίνει οριστικά χωρίς κόσμο, με την ποινή έδρας του Πιερικού να εφαρμόζεται άμεσα στο σαββατιάτικο ματς.
Με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ να αναμένεται για την επιβεβαίωση των παραπάνω, το Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει στο γήπεδο του Βατανιακού, κεκλεισμένων των θυρών!
ΠΗΓΗ: www.mikriliga.com