Skip to main content

SUVON BANNERS 800x118pix

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

restobar834

28 Ιουνίου 2025

Νέα εποχή στην κάλυψη της Premier League: Συνεντεύξεις με παίκτες που γίνονται αλλαγή και κάμερα στα αποδυτήρια

Η Premier League θέλει να είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο σε κάθε επίπεδο και για αυτό φροντίζει να πρωτοπορεί

, με τη νέα σεζόν να φέρνει δύο εντυπωσιακά νέα στοιχεία όσον αφορά σε τηλεοπτικές καλύψεις των αγώνων της.

Η Premier League έχει αποκτήσει πιστούς οπαδούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη χάρη στα πολλά μεγάλα ονόματα που τιμούν το πρωτάθλημά της αλλά και τα εκπληκτικά γήπεδα στα οποία διεξάγονται οι αγώνες, με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής να βρίσκουν και άλλους τρόπους για να κάνουν το προϊόν πιο ελκυστικό.

Αυτοί θα “παρουσιαστούν” στο φίλαθλο κοινό στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής σεζόν, με το BBC να αποκαλύπτει πως οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν τα δικαιώματα κάλυψης των αγώνων (Sky και TNT αναμένεται να μεταδώσουν έως και 270 παιχνίδια live) θα εισάγουν πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που γίνονται αλλαγή θα δίνουν συνέντευξη στην πλάγια γραμμή την ώρα που το ματς είναι σε εξέλιξη (εφόσον έχουν ηρεμήσει από την ένταση) ενώ θα μπουν και κάμερες στα αποδυτήρια, με την πρόσβαση να είναι πάντως περιορισμένη και να μην επιτρέπεται κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των ομάδων.

Συν τοις άλλοις, οι χειριστές κάμερας θα έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται για λίγο στον αγωνιστικό χώρο για να βιντεοσκοπούν κοντινά πλάνα των πανηγυρισμών μετά από γκολ, προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό να ζει κάθε ματς όσο γίνεται πιο έντονα και κοντά στους πρωταγωνιστές.

Σημειώνεται πως δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο συχνά θα συμβαίνουν τα παραπάνω “ντεσού” στους αγώνες ή σε πόσους αγώνες θα εφαρμοστούν.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ezgif.com gif maker 2

PhisioAnalisis 230pix

suvon230pix

restobar230

toucan230