Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση της Στεάουα κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, ποδοσφαιριστής έβγαλε selfie
με κινητό, που του πέταξε αντίπαλος οπαδός.
Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης, της Στεάουα κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, που αγωνίζονταν για την 2η αγωνιστική του Ρουμανικού πρωταθλήματος.
Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μισού του αγώνα, με το σκορ 2-0 υπέρ της Στεάουα, εκσφενδονίστηκε ένα κινητό στον αγωνιστικό χώρο από την θύρα που βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.
Ο Κόμαν, που άνοιξε και το σκορ του παιχνιδιού, το πήρε στα χέρια του και έβγαλε selfie και έγινε... viral.
Δείτε το απίστευτο σκηνικό:
Torcedores do Dínamo Bucareste 'atiraram' um aparelho de celular contra Florinel Coman, jogador do Steaua Bucharest, que aproveitou tirou uma selfie e devolveu o aparelho. Hahahahahahahahahahahaha!pic.twitter.com/pB8mlxtjeO
— LIBERTA DEPRE (@liberta___depre) July 23, 2023
ΠΗΓΗ: www.sport24.gr | ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ