Skip to main content

PhisioAnalisis 834pix

toucan834 1

04 Σεπτεμβρίου 2016

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Ελπίδες Ελλησπόντου - Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 1-2 (φωτογραφίες)

Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Κλώτσησε "Τρομακτικές" Ευκαιρίες ειδικά στο α' ημίχρονο

που αποδείχθηκαν μοιραίας και του στέρησαν την πρόκριση.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγης με δύο στημένες φάσεις κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα στην "καυτή" έδρα της ομάδας του Ελλησπόντου όπου παραβρέθηκαν πάνω από 150 φίλαθλοι στο γήπεδο της Ακρινης και απο της δύο ομάδες

Στο 6' μετά από κόρνερ σε φάση που δεν φενοταν ότι θα κινδυνέψει η εστία του γκολκιπερ Τεντσογλιδη μετά από κόντρα ο θ.Πουτογλιδης άνοιξε το σκορ για την χαραυγη στο 8' κεφάλια του Χατζαδεριδη δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τεντσογλιδη. Στο 22' Μπαλιά ακριβείας του Βασιλειάδη στο ξεμαρκαριστο Συμο Πατση από πλεονεκτική θέση πλασάρει σύριζα από το κάθετο δοκάρι του γκολκιπερ της Χαραυγής Παναγιωτίδη

Στο 30' δεύτερη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Ελλησπόντου ο Δ.Γεωργιαδης πλασάρει μόλις άουτ.Στο 42' τρίτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ελλήσποντο αυτή την φορά με τον Χ.Παταριδης πλασάρει και η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι αφού σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Παναγιωτίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις στα δύο καρέ με τον Ελλήσποντο να αναζητά το γκολ σε δύο περιπτώσεις και της δύο φορές με τον Δ.Γεωργιαδη που στο 70' Μετα απο πάσα περνει μπροστά του την μπάλα και με πλασέ ο Γεωργιάδης φέρνει το ματς στα ίσα 1-1,στο 75' η ομάδα του Ελλησπόντου ζητάει πέναλτι σε μια φάση που είναι δύσκολο να δει ο διαιτητής κ.Ζουγρας σίγουρα χρειαζόταν την βοήθεια του βοηθού σε ανατροπή μέσα στην μεγάλη περιοχή Τερματοφιλακας και αμυντικός ανατρέπουν τον Χ. Παταριδη χωρίς να σημειωθεί καμιά παράβαση.

Στο 87' σέντρα από αριστερά του Γ.Κουσαλιδη στον πάντα επικίνδυνο Γεωργιάδη πιάνει αέρα ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ και χάνει την μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του Ελλησπόντου. Στην παράταση ανέβασε ρυθμό η ομάδα της Χαραυγής και κέρδισε το ματς στο 104 με δεύτερη στημένη φάση μετά από φάουλ απο δεξιά πιάνει την κεφαλιά ο Χατζής και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του γκολκίπερ Τεντσογλιδη γράφοντας το 1-2 για την ομάδα της Χαραυγής , χάνοντας στο 115' και στο 118' δύο καλές ευκαιρίες με τον Κοτζατισογλου η ομάδα της Χαραυγής.

Η διοίκηση της ομάδας Ελπίδες Ελλησπόντου ευχεται στην ομάδα της Χαραυγής καλή συνέχεια στην διοργάνωση του κυπέλλου και στην νέα για φέτος Κατηγορία όπου θα αγωνίζεται στη Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κοζανης να εκπληρώσει τους στόχους της.

Τον αγώνα σφύριξε ο έμπειρος διαιτητής της ΕΠΣ Κοζανης κυρ. Διονύσης Ζουγρας με του βοηθούς Ιωαννιδη και Συμεωνιδη.

Συνθέσεις ομάδων: Ελπίδες Ελλησπόντου(Καλιανίδης) Τεντσογλιδης, Αραπιδης, Κουσαλιδης, Μουρατιδης, Περισανιδης, Τεντζίδης, Ποσινακιδης Ηλίας, Τσαυταριδης, Βασιλειάδης, Γεωργιάδης Δ, Πατσης. Αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι ο Παταριδης, Ποσινακιδης Δημήτρης, Ποσινακιδης Αθανάσιος.

Μ.Αλεξ Χαραυγής: (Ζαφειριου) Παναγιωτίδης, Σαββίδης, Κουμπουρας, Θωμαιδης, Ποζιδης, Δημτσιος, Χατζαδεριδης, Ναθαναηλιδης, Πουτογλιδης, Χατζαδεριδης, Θεοδωρίδης. Αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι Αποστολίδης, κοτζατισογλου, Χατζής.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κοτσαλίδης

Φωτογραφίες: Γιάννης Κοτσαλίδης

ΠΗΓΗ: Elpides Ellispontou

PhisioAnalisis 230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230