04 Σεπτεμβρίου 2016
Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Πέρασε στους «16» ο Τιτάν Σερβίων, κερδίζοντας τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης (φωτογραφίες)

Τον πρώτο τους επίσημο αγώνα για τη νέα χρονιά έδωσαν ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης και Τιτάν Σερβίων το απόγευμα της Κυριακής.
Ρεπορτάζ: Τσαρτσιανίδης Χρήστος
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τον θεσμό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης, με τον Τιτάν Σερβίων να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-1, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για την δεύτερη δάση της διοργάνωσης.
Το top-sport.gr βρέθηκε στο γήπεδο των Κοίλων Κοζάνης και έχει το αναλυτικό ρεπορτάζ.
Με την παρουσία περίπου 60 φιλάθλων και την θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, ο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης φιλοξένησε στην έδρα του τον Τιτάν Σερβίων σε νοκ άουτ αγώνα.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς των παιχτών του Τιτάν Σερβίων. Πρόκειται για τους Χρυσοστομίδη και Δουβαρτζίδη, οι οποίοι όχι μόνο αποχώρησαν από το ματς, αλλά κατέληξαν και στο Νοσοκομείο.
Στα αγωνιστικά οι δύο ομάδες στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έψαχναν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την απόδοση να είναι ισορροπημένη. Τόσο ο ΠΑΟ Κοίλων όσο και ο Τιτάν Σερβίων προσπαθούσαν να αναπτυχτούν ώστε να «τρυπώσουν» στην αντίπαλη άμυνα.
Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα των Σερβίων κυριάρχησε τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στα πρώτα είκοσι δευτερόλεπτα ο Χρυσοστομίδης θα δεχτεί ένα μαρκάρισμα ψηλά στον ώμο, πέφτοντας κάτω με αρκετούς πόνους. Ο προπονητής του κύριος Παπανικόπουλος κλήθηκε αμέσως να τον αντικαταστήσει, κάνοντας την πρώτη του αλλαγή μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Γκουτζιομήτρο να παίρνει την θέση του άτυχου συμπαίχτη του.

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε με τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης να απειλεί πρώτος με τον Ευθυμιάδη. Συγκεκριμένα έπειτα από σέντρα του Αροσβίλι, ο επιθετικός των γηπεδούχων θα πιάσει το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πιλικίδης θα πιάσει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γκόγκο να αποκρούει την μπάλα, κρατώντας το μηδέν για τα Σέρβια.
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Τιτάν θα ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό. Ο Σαλτσίδης θα κλέψει έξυπνα την μπάλα στην μεσαία γραμμή, θα διασχίσει όλη την δεξιά πλευρά, θα «σπάσει» την μπάλα στον Κοντοδήμο, ο οποίος αφού ντριπλάρει τον αντίπαλό του, θα σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σταυρίδη, κάνοντας το 0-1.
Ο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης δεν πτοήθηκε, συνεχίζοντας να πιέζει για την ισοφάριση. Ένα σουτ του Αροσβίλι στο 27ο λεπτό, δεν ανησύχησε τον Γκόγκο, αφού η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα όμως θα έρθει το 1-1 για τους γηπεδούχους με εντυπωσιακό τρόπο. Η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Μπόνιου, ο οποίος με δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα μέσα στην εστία, πανηγυρίζοντας έξαλλα αυτό το όμορφο γκολ της ισοφάρισης.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο της άμυνες τους, αφού δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι την ανάπαυλα. Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος ο Τιτάν Σερβίων μπήκε αλλαγμένος και πιο συγκεντρωμένος όπως φάνηκε. Ο Κοντοδήμος στο 52ο λεπτό θα διασχίσει αρκετά μέτρα με την μπάλα, θα κάνει το σουτ υπό πίεση, αλλά ο Σταυρίδης θα μπλοκάρει εύκολο την μπάλα. Ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός του Τιτάν, το κατάφερε ο συμπαίκτης του και αμυντικός, Δημητριάδης στο 56ο λεπτό, Πιο συγκεκριμένα μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης, η μπάλα θα φτάσει στον Δημητριάδη, ο οποίος θα κάνει δυνατό σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει στα δίχτυα, με το 1-2 να είναι γεγονός.
Στο 68ο λεπτό θα έρθει μία κακή στιγμή για τον Δουβαρτζίδη, ο οποίος μετά από μαρκάρισμα θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο, κυριολεκτικά «σφαδάζοντας» με τον γιατρό να τρέχει αμέσως για τις πρώτε βοήθειες. Ο αμυντικός του Τιτάν Σερβίων χτύπησε άσχημα στον γόνατο και μεταφέρθηκε με αρκετούς πόνους στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι μετά την προσωρινή διακοπή συνεχίστηκε, χωρίς όμως να γίνει κάτι αξιόλογο για αρκετά λεπτά.

Από την μία πλευρά ο Τιτάν Σερβίων ήθελα να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης δεν έβρισκε λύσεις στην επιθετική του γραμμή, με την κούραση των παιχτών του κύριου Γκουρτζούλη να είναι εμφανέστατη. Έτσι η ομάδα των Σερβίων στο 86ο λεπτό τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση, με τον Μπάρα να διασχίζει με την μπάλα το μισό γήπεδο έπειτα από λάθος στην μεσαία γραμμή, πλασάροντας ανενόχλητος τον Σταυρίδη και γράφοντας το τελικό 1-3 για την ομάδα του.
Ο Τιτάν δημιούργησε άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ, μία με τον Μπάρα και μία με τον Κοντοδήμο, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι. Το τελικό σφύριγμα από τον κύριο Πελετίδη, έδωσε την πρόκριση στον Τιτάν Σερβίων για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης: (Γκουρτζούλης) Σταυρίδης, Αθανασιάδης, Αλαμασίδης, Μυλωνάς, Τιούλης, Γκοντοβάς(46’ Καστάμης), Πιλικίδης, Κικίρης, Ευθυμιάδης, Αροσβίλι(74’ Ρούσης), Μπόνιος
Τιτάν Σερβίων: (Παπανικοπουλος) Γκόγκος, Δημητριάδης, Alla, Δουβαρτζίδης(70’ Χαρίσιος α.α.), Βητόπουλος, Σαλτσίδης, Μπάρα, Ντανατσας (52’ Λάμπρος), Καταλιάρης, Κοντοδήμος, Χρυσοστομίδης(6’ Γκουτζιομήτρος α.α.)
Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Λαμπριανίδης – Ντούλε
Γιατρός: Ιερόπουλος
Δείτε τις φωτογραφίες του top-sport.gr:














Περισσότερες φωτογραφίες:
Επιμέλεια: Τσαρτσιανίδης Χρήστος – www.top-sport.gr
















