02 Αυγούστου 2016
ΠΑΣ Φλώρινα: Ξεκίνησε η προετοιμασία με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες (φωτογραφίες)

Χθες 1 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ενόψει της νέας σεζόν
στο ΔΑΚ Φλώρινας. Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό 36 βαθμών κελσίου έδωσαν το παρόν 27 ποδοσφαιριστές της ομάδας, 4 ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος και 2 δοκιμαζόμενοι. Από πλευράς διοίκησης το παρόν έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας κος Νίκος Γαλαρινιώτης ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και αρκετοί παλαιοί και νέοι παράγοντες της ομάδας όπως οι Λάγκος, Τσώτσος, Μπογδάνης.
Μετά τη διοίκηση το λόγο πήρε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με τους Δημήτρη Παπαθανασίου, Νίκο Βασιλείου, Νίκο Τσιρώνη και Σίμε Μπέντεφσκι να καλωσορίζουν και αυτοί με την σειρά τους τους παίχτες δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές και πρώτες οδηγίες. Ενώ έγινε και η γνωριμία των νέων αποκτημάτων της ομάδας με τον πολύπειρο Ηλία Σολάκη να παίρνει το λόγο δείχνοντας ότι αναλαμβάνει από την αρχή έναν πολύ δυναμικό ρόλο.
Ακολούθησε η προπόνηση που είχε εισαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ περιείχε ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια. Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Καλλινίκης και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν και τα φιλικά της ομάδας που θα είναι ιδιαίτερα δυνατά και αναμένεται να προσελκύσουν αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο.
Τα φιλικά της ομάδας:
1) Τρίτη 9/8/2016 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ20 ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 19:00
2) Τετάρτη 10/8/2016 ΕΛΛΑΣ Α. ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ) 18:00
3) Παρασκευή 12/8/2016 ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 18:00
4) Τετάρτη 17/8/2016 ΦΙΛΩΤΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΦΙΛΩΤΑΣ) 18:00
5) Σάββατο 20/8/2016 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ) 18:00
6) Τρίτη/Τετάρτη 23-24/8/2016 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΟΡΔΑΪΚΟ - PELISTER BIT. - SKENDERBEU) ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 18:00






ΠΗΓΗ: pas-florina.blogspot.gr
















