Skip to main content

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

01 Αυγούστου 2016

Ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα Ελπίδες Ελλησπόντου (φωτογραφίες)

Με στόχο μια καλή πορεία στην Β ' Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζανης. 

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Ελλησπόντου στο γήπεδο της Ακρινης υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή κ. Απόστολου Καλιανίδη. 

Με νέα πρόσωπα, αρκετές δικαιολογημένες απουσίες αλλά και σε αναμονή νέων μεταγραφών που θα συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδας πραγματοποιήθηκε η "Πρώτη " Προπόνηση.

Το πρόγραμμα, βέβαια, ήταν χαλαρό, με τους παίκτες του Απόστολου Καλιανίδη να κάνουν κυρίως τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από τις επόμενες μέρες, πάντως, όταν θα αρχίσει να συμπληρώνεται και το ρόστερ τα πράγματα θα… ζορίσουν, καθώς προβλέπονται πιο δυνατές προπονήσεις και μέρα με την ημέρα οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν.

Παρών στην προπόνηση το Δ.Σ. πράγμα που δείχνει ότι η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή αλλά και φυσικά τους παίχτες.

Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθούν και φιλικοί αγώνες ώστε βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα.

Φωτογραφίες:

Περισσότερες φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: Elpides Ellispontou

toucan230

ezgif.com gif maker 2

PhisioAnalisis 230pix