Skip to main content

PhisioAnalisis 834pix

toucan834 1

23 Μαρτίου 2016

1ο Florina Trail Challenge - Άνοιγμα Εγγραφών

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το επίσημο άνοιγμα των εγγραφών για το 1ο FlorinaTrailChallenge, (http://florinatrailc.gr/el/) τα μεσάνυκτα (00:01)

της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2016.

Η εκδήλωση μας, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ΣΚ του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, στις 11/12 Ιουνίου 2016, ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου με ένα αγώνα urbantrailπου ξεναγεί τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της Φλώρινας, με την ονομασία SakoulevasRunμήκους 5.500 μ. Για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει το JuniorRunμήκους 1100 μ.

Το πρωί της Κυριακής, ο πρώτος αγώνας ArctosTrail (31 Km) εκκινεί στις 09:00 και ακολουθούν οι υπόλοιποι LupusTrail (16 Km) & LynxTrail (6 Km) με τις απονομές να γίνονται το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς μας, που θα περιλαμβάνει και τους αγωνιζόμενους του Σαββάτου.

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλους και όλες εσάς, υπάρχουν 14 διαφορετικά πακέτα συμμετοχής ανάλογα σε ποιόν αγώνα θα πάρετε μέρος και αν θα επιλέξετε το βασικό πακέτο ή το πακέτο με την πολύ όμορφη τεχνική μπλούζα της εταιρίας Tecnica. Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε τον αγώνα μέσα στην Φλώρινα με έναν από τους αγώνες πάνω στα μονοπάτια του Βαρνούντα, υπάρχει το ανάλογο πακέτο συμμετοχής με μειωμένο αντίτιμο.

Οι εγγραφές θα κλείσουν τα μεσάνυκτα της Κυριακής 5 Ιουνίου 2016, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουνίου μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά τις εγγραφές σας.

Σπύρος Καρατζούλης

Υπεύθυνος διοργάνωσης FTC

PhisioAnalisis 230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230