26 Ιανουαρίου 2016
Μπάσκετ Ανδρών: Νέα ήττα για τον Αίαντα Αμυνταίου

Σε δύσκολη βαθμολογική θέση περιέρχεται ο Αίαντας Αμυνταίου, μετά την τρίτη διαδοχική ήττα που γνώρισε πρωτάθλημα
(της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ), τούτη τη φορά από τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου με 79-66, για την 9η αγωνιστική.
Η ομάδα του Λάζαρου Φωτιάδη, παρουσίασε αναποτελεσματική αμυντική εικόνα, αφήνοντας ανοιχτούς διαδρόμους στου γηπεδούχους, οι οποίοι έφταναν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο στο καλάθι. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Αίαντα κρατήθηκε κοντά στο σκόρ, μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου (57-50), όμως στο τελευταίο 10λεπτο, ξέμεινε από δυνάμεις και υπέκυψε στην πίεση του Κεραυνού.
Ο παίκτης του Αίαντα, Πολυχρόνης Μυωσιάδης , σημείωσε: « Η αλήθεια είναι οτι από τα τελευταία μας παιχνίδια , απουσιάζει το καθαρό μυαλό και η μαχητικότητα.
Η σημερινή ήττα απο τον Κεραυνό θα πρέπει να μας ταρακουνήσει, ώστε να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Θεωρώ ότι έχουμε και τον χρόνο και το υλικό , να αλλάξουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να επιστρέψουμε σύντομα στις επιτυχίες».
10λεπτα: 24-20, 43-33ημχ., 57-50, 79-66.
Κεραυνός Αγίου Γεωργίου: Γαβρίδης, Τσούκας 18, Ντίνας 5, Λόλας, Παπαδημητρίου 7, Καραγιάννης 2, Ρίγκος 4, Ευαγγελόπουλος 11, Μπακάτσης, Φέγκερ 23, Αρκο 9.
Αίαντας Αμυνταίου (Λ. Φωτιάδης): Κοσμίδης 10, Πάνος, Πουτούκης Αγ. 4, Παρλάνης, Κωστακογλου, Μωυσιάδης 11, Κωστόπουλος, Πουτούκης Δ. 21, Σταϊος , Τερζής 3, Παπούλιας 15, Τζήγας 2.
| Ομάδα | Βαθμ | Αγων | Νικ | Ηττ |
| ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ | 16 | 8 | 8 | 0 |
| ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ | 16 | 9 | 7 | 2 |
| Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ | 14 | 9 | 5 | 4 |
| ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ | 12 | 9 | 3 | 6 |
| ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΣ | 12 | 9 | 3 | 6 |
| ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ | 12 | 9 | 3 | 6 |
| ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ | 12 | 8 | 4 | 4 |
| ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΠΑΣ | 9 | 9 | 2 | 7 |
Ρεπορτάζ: Θεοχαρίδης Γιώργος
















