Skip to main content

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

23 Αυγούστου 2026

ΣΕΑ Κοζάνης: «Έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αθλητικής χρονιάς»

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και οι άνθρωποι του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης, όπως κάθε χρόνο, γεμάτοι ενέργεια, όρεξη και ενθουσιασμό, είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αθλητικής χρονιάς 2026-27.

Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους να βρεθούμε από κοντά, να γνωριστούμε ξανά ή από την αρχή και να κάνουμε πράξη το σύνθημα του συλλόγου μας:

ΠΑΙΖΩ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ, ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ

Από τη Δευτέρα λοιπόν 31 Αυγούστου, ξεκινάνε δυναμικά οι προπονήσεις σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, για μικρά και μεγάλα "παιδιά", υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας, με αναβαθμισμένη οργάνωση και λειτουργία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου & 8ου Γυμνασίου Κοζάνης.

Καλή αθλητική χρονιά!

Πληροφορίες - εγγραφές, καθημερινά εδώ και στο 6947905245

Για τα παιδιά (Δημοτικού γυμνασίου) που για πρώτη φορά θα θελήσουν να γνωρίσουν το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μέσα από τα τμήματα του ΣΕΑΚ, όλες οι προπονήσεις του Σεπτεμβρίου θα είναι δωρεάν.

ΠΗΓΗ: ΣΕΑ Κοζανης ping pong

PhisioAnalisis 230pix

toucan230

ezgif.com gif maker 2