Skip to main content

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

28 Ιουλίου 2026

Στίβος: Ασημένιο μετάλλιο για τις Χριστίνα Ευκολίδου και την Αγάπη Μαυροματίδου με καταγωγή από την Κοζάνη!

Ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο για δύο 22χρονες αθλήτριες με καταγωγή από την Κοζάνη.

Δύο 22χρονες αθλήτριες με καταγωγή από την Κοζάνη ανέβηκαν στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες σε διαφορετικά αγωνίσματα και ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις τους.

Η Χριστίνα Ευκολίδου, από το Βατερό Κοζάνης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Η 22χρονη αθλήτρια βελτίωσε δύο φορές το ατομικό της ρεκόρ και με επίδοση 1,77 μ. ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αγωνίζεται με τον ΟΦΚΑ Σερρών και προπονείται υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη Γούλα, συνεχίζοντας μια σταθερά ανοδική πορεία με σημαντικές διακρίσεις.

 

Στη δισκοβολία, η Αγάπη Μαυροματίδου από τη Νέα Χαραυγή Κοζάνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με βολή στα 48,90 μ., επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ. Η 22χρονη αθλήτρια του Φιλαθλητικού Συλλόγου Κοζάνης, με προπονητή τον Θωμά Κυριαζή, επιβεβαίωσε την αγωνιστική της πρόοδο, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική διάκριση στην πορεία της.

Οι δύο αθλήτριες, με καταγωγή από την Κοζάνη, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα συνέπειας, προσπάθειας και αγωνιστικού ήθους, τιμώντας τον τόπο τους με τις επιτυχίες τους.

 

PhisioAnalisis 230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230