Skip to main content

PhisioAnalisis 834pix

toucan834 1

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ του Α’ Τοπικού ο Στάθης Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης!

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, για την σεζόν 2025-2026, όσο αναφορά τα Play Off, αφού υπάρχει ακόμα μία αγωνιστική για τα Play Out!

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την διαδικασία των Play Off, ο Μακεδονικός Σιάτιστας κέρδισε τον τίτλο, τερματίζοντας στην 1η θέση με 75 βαθμούς.

Στον πίνακα των σκόρερ, ο Στάθης Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, κατάφερε κάτι μοναδικό, αφού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, σκοράροντας 33 γκολ σε 28 συνολικά αγώνες, πιάνοντας για ακόμα μία φορά κορυφή!

Από την άλλη, στην 2η θέση τερμάτισε ο Βασίλης Πάλλας του Μακεδονικού Σιάτιστας, ο οποίος έκανε μία πραγματικά τρομερή χρονιά, πετυχαίνοντας 30 γκολ!

Στην 3η θέση με 21 γκολ, ολοκλήρωσε ο Ηλίας Λίτσιος του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης.

Σε νέο άρθρο, θα ανακοινώσουμε και όλους τους σκόρερ της χρονιάς!

Αναλυτικά η πρώτη τριάδα του Α’ Τοπικού:

33 ΓΚΟΛ

Αθανασιάδης  (ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης)

30 ΓΚΟΛ

Πάλλας (Μακεδονικός Σιάτιστας)

21 ΓΚΟΛ

Λίτσιος (ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης)

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

toucan230

ezgif.com gif maker 2

PhisioAnalisis 230pix