Skip to main content

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

15 Φεβρουαρίου 2026

Γ’ Εθνική: Τεράστια νίκη από την «ψυχομένη» Κοζάνη στην Βέροια, με «ήρωα» τον Μπαλτζή! (φωτογραφίες - βίντεο)

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2 πανηγύρισε η ομάδα της Κοζάνης επί της Βέροιας, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια: www.top-sport.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ψυχή με την εμφάνισή τους, παίρνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς για την σωτηρία τους, ενώ πλέον «φλερτάρουν» ακόμα και με τα Play Off, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια.

Το σύνολο του Νίκου Κατακαλίδη, κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, με τον Βασιλείου να σκοράρει για το 0-1 της Κοζάνης, στο πιο καίριο σημείο της αναμέτρησης.

Η Βέροια στο δεύτερο μέρος βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1, με σκόρερ τον Ιωάννου στο 67ο λεπτό.

Η Κοζάνη όμως δεν τα παράτησε, το πίστεψε και τελικά δικαιώθηκε στο 89ο λεπτό, με «ήρωα» τον Τριαντάφυλλο Μπαλτζή, ο οποίος σκόραρε και έδωσε μία σημαντική νίκη στην ομάδα του, στο τέλους του παιχνιδιού.

Έτσι η Κοζάνη έφτασε τους 25 βαθμούς στην 7η θέση, όσους έχουν και οι Ακρίτες Συκεών στην 6η θέση και πλέον μπορεί να κοιτάξει και πιο… ψηλά. Την επόμενη αγωνιστική έρχεται ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά εντός έδρας με τον δεύτερο της βαθμολογίας, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Βέροια (Πρίντζιος): Γκάρας, Τσανασίδης, Κουτσούκης (Νικολάκης 46′), Αβραμόπουλος (Χερίδης 87′), Παχάρο (Ντόγος 77′), Λέκα (Μαλιόπουλος 58′), Γανόπουλος, Τασιόπουλος, Αχλιώπας (Λα Τόρε 46′), Μπλέτσας, Ιωάννου

Κοζάνη (Κατακαλίδης): Χατζησάββας, Τρομπούκης, Αλμασίδης (Κοτσίνης 63′), Παπάς, Τσάρας, Μπαλτζής, Μίχος (Βλαχόπουλος 77′), Καλογιαννίδης, Βασιλείου (Μπόντης 77′), Σάλλα, Δαβίτης (Τριανταφυλλίδης 96′)

Οι δηλώσεις του προπονητή της Κοζάνης, Νίκου Κατακαλίδη:

 

Το γκολ του Βασιλείου:

 

Δείτε τις φωτογραφίες του www.pliroforiodotis.gr:

 

Δείτε τις φωτογραφίες από το sportsfan.gr:

 

 

 

 

PhisioAnalisis 230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230