Έγινε σήμερα Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025, στις 16.15, στο Δ. Α. Κ. Καστοριάς, ο αγιασμός της Καστοριάς.
Φωτο: Svouranews - Kastoria FC
Έγινε σήμερα, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 16.15, στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς, ο αγιασμός της Καστοριάς, για την αγωνισιτκή περίοδο 2025-2026.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, Ιάκωβος Πνευμονίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, μια χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και ευγενή άμιλλα.
Στον αγιασμό το παρόν έδωσαν η ανδρική ομάδα, οι ακαδημίες, το τμήμα στίβου, οι προπονητές όλων των τμημάτων και μέλη του Δ. Σ. της ομάδας, καθώς επίσης και πολλοί γονείς των αθλητών.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ομάδας, Σάκης Ρήμος, καθώς και ο συνεργάτης της ομάδας Ζήσης Παπανικολάου, Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου TEMPLE των Η.Π.Α., η ομιλία του οποίου αναφέρθηκε στη σημασία της ομαδικότητας και της αθλητικής παιδείας.
ΠΗΓΗ: Kastoria FC the official