Τρεις νέες μεταγραφές για την Καστοριά.
Η Καστοριά απέκτησε τον Ανέστη Θεοδωρίδη και τον Χρήστο Τσακουρίδη, από την Α. Σ. Π. Φλατσάτα Οινόης
Διπλή μεταγραφική επιτυχία είχαμε για την ομάδα μας, αφού, με συντονισμενες ενέργειες της διοίκησης, απέκτησε από την Α. Σ. Π. Φλατσάτα Οινόης, τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας Ανέστη Θεοδωρίδη και τον ταλαντούχο Χρήστο Τσακουρίδη.
Ο Ανέστης Θεοδωρίδης, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 10/10/1998, έχει ύψος 1.78m και βάρος 75 Kgr κι αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία, τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν επιθετικός χαφ, αλλά και σαν σέντερ φορ.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Θεοδωρίδη έχει ως εξής:
2010-2012: Ελπίδες Μεσοποταμίας
2012-2025: Φλατσάτα
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Ανέστης Θεοδωρίδης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Καστοριά. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ στην μεγαλύτερη ομάδα του νομού. Το κλίμα είναι άριστο και πιστεύω ότι ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για μένα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι, ώστε να συμβάλλω κι εγώ από την πλευρά μου, για να μπορέσει η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά".
Ο Χρήστος Τσακουρίδης έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 29/05/2007, έχει ύψος 1.73m και βάρος 69 Kgr κι αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία, τόσο σαν επιθετικός χαφ, όσο και σαν ακραίος επιθετικος.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Τσακουρίδη είναι η ακόλουθη:
2021-2025: Α. Σ. Π. Φλατσάτα
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Χρήστος Τσακουρίδης, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στην Καστοριά, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είναι μια πρόκληση για μένα να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω ότι η φανέλα της Καστοριάς είναι βαριά, αλλά από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει στον στόχο της, που είναι η άνοδος στην Γ' Εθνική".
Η Καστοριά απέκτησε τον Τάσο Λαζαρίδη
Συνεχίζοντας την μεταγραφική της ενίσχυση η Καστοριά απέκτησε τον Τάσο Λαζαρίδη, από την Κ-17 της Βέροιας, ο οποίος έρχεται στην πόλη μας για σπουδές.
Ο Λαζαρίδης, έχει γεννηθεί στην Βέροια, στις 06/11/2007, έχει ύψος 1.72 και βάρος 64 Kgr, κι αγωνίζεται κυρίως σαν αριστερός μπακ.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Τάσου Λαζαρίδη, έχει ως εξής:
2017-2025: Ακαδημίες Βέροιας
Μετά τον ερχομό του στην Καστοριά, ο Τάσος Λαζαρίδης, μας είπε τα εξής:
“Αισθάνομαι υπέροχα κι είναι μεγάλη χαρά για μένα που ήρθα στην Καστοριά, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές μου. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι έχω να κάνω με μια σοβαρή ομάδα με υψηλούς στόχους και δεν δίστασα καθόλου να έρθω σε αυτήν. Σκοπός μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει στους στόχους της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ' Εθνική".
ΠΗΓΗ: Kastoria FC the official