Τα σήκωσαν όλα οι μικροί μας αθλητές!
Πρωταθλήτριες αναδείχτηκαν οι δυο ομάδες της Κ12 του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, League 1 και League 2 αντίστοιχα.
Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, η Κ11 του προπονητή Δημήτρη Ματσαρίδη, για την League 2, κέρδισε στον τελικό την Κ12 του Τιτάν Σερβίων με σκορ 3-1 και κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα. Τα γκολ για την ομάδα μας έβαλαν οι Λαπατίνας, Παπανικόπολος και Θεοδώρου.
Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Κ12 του προπονητή Βασίλη Μαντζώλα, για την League 1, κέρδισε στον τελικό την Κ12 του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας με σκορ 4-0 και κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα. Τα γκολ για την ομάδα μας έβαλαν οι Κυρανίδης, Χασιώτης (2) και Τσιρώνας.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, συγχαίρει τόσο τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές, όσο και τους προπονητές μας, για την επιτυχημένη χρονιά, καθώς και όλους τους γονείς, οι οποίοι είναι δίπλα στα παιδιά τους και δίπλα στην ομάδα.
Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Τιτάν Σερβίων και στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, για την δουλειά που κάνουν στις Ακαδημίες τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ»
ΠΗΓΗ: paokkoilonkozanis.gr