Νίκη και επαναφορά στην κανονικότητα για τους Παίδες μας στον τρίτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών με την πολύ καλή ομάδα
του Πρωτέα Γρεβενών. Οι νεαροί αθλητές του coach Καλομενίδη έπαιξαν καταπληκτική άμυνα και έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα 55 - 44.
Η ομάδα μας προκρίθηκε στο Final Four του πρωταθλήματος, όπου μαζί με τον ΑΣ Καστοριάς, τους Διόσκουρους Κοζάνης και τον ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας, θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.
Για το πρωτάθλημα Ανδρών, η ομάδα μας πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αριστοτέλη Φλώρινας, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες με τελικό αποτέλεσμα 82 - 77.
Το πρωτάθλημα έχει αποκτήσει άγρια ομορφιά φτάνοντας προς το τέλος του και την επόμενη εβδομάδα (τελευταία αγωνιστική) θα μάθουμε αν η ομάδα μας θα προκριθεί στην τελική φάση ή θα καταλάβει τελικά την τρίτη θέση.
Οι Παγκορασίδες (Γαλανόλευκα Αστέρια) και οι Παμπαίδες μας έδωσαν από δύο αγώνες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αντίστοιχα, και έδειξαν πολύ ωραία στοιχεία μέσα στο παρκέ, αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους και ενθουσιάζοντας συγγενείς και φίλους που παρακολούθησαν τις προσπάθειες τους.