Με νίκη μέσα στους Πύργους ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την Ανδρική Ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ.
ΠΗΓΗ: paokkoilonkozanis.gr
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: 2-3
Η ομάδα μας, κατάφερε με τρία γκολ του Στάθη Αθανασιάδη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να προηγηθεί στον αγώνα με 0-3, κρατώντας το υπέρ της προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τα δύο γκολ που δέχτηκε, κερδίζοντας με το τελικό 2-3.
Ο αγώνας έγινε για την 7η αγωνιστική των PLAY OUT της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος της χρονιάς.
Η Ανδρική Ομάδα τερμάτισε στην 2η θέση των PLAY OUT με 33 βαθμούς και 6η θέση συνολικά στο πρωτάθλημα.
Μία δύσκολη σεζόν για την ομάδα έλαβε τέλος και πρέπει να ευχαριστούμε το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές μας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός αλλά και τον φίλαθλο κόσμο που συμπαραστάθηκε για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα μας.
Τέλος θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Στάθη Αθανασιάδη, ο οποίος για 3η συνεχόμενη χρονιά μας κάνει υπερήφανους, κατακτώντας την κορυφή των σκόρερ στο πρωτάθλημα, σκοράροντας 21 φορές!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ»
ΠΗΓΗ: paokkoilonkozanis.gr