Την Κυριακή 16 Μαρτίου διεξήχθη στην Κοζάνη ο ένας ημιτελικός του Κυπέλου Βόρειας Ελλάδας μεταξύ του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
και του ΝΕΟΥ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Αγησίλαος Σταματίου και Ανέστης Σόντρας. Οι αθλητές μας απέδειξαν πως μπορούν να σταθούν και να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το τελικό 0-4 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και αδικεί την ομάδα μας που πάλεψε δυνατά απέναντι σε καταξιωμένους, ανώτερους και πολύ έμπειρους αντιπάλους.
Όμορφη στιγμή ήταν η προσφορά του ημερολογίου μας από τον αρχηγό της ομάδας μας Αλ. Παναγιωτίδη στον αθλητή του ΗΡΑΚΛΗ Παναγιώτη Σιαμίδη, ο οποίος ως φοιτητής στην πόλη μας, προσέφερε τις προπονητικές του εμπειρίες και προπονούνταν με τα παιδιά του συλλόγου μας.
Τώρα η ομάδα μας περιμένει τον αντίπαλό της στον μικρό τελικό του κυπέλου, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, με στόχο την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κάτι που είχε καταφέρει και το 2022.
ΠΗΓΗ: ΣΕΑ Κοζανης ping pong