Skip to main content

04 Νοεμβρίου 2015

Στην Αίγυπτο η αθλήτρια Χριστίδου Γραμματική της Εορδαικής Δύναμης TAEKWONDO

Στην Αίγυπτο και συγκεκριμένη στην πόλη Sharm el-Sheikh βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα η αθλήτρια της Εορδαϊκής

Δύναμης Γραμματική Χριστίδου προκειμένου να συμμετάσχει σε προπονήσεις σε αθλητικό καμπ με αθλητές ολυμπιακού και παγκόσμιου επιπέδου.

Μάλιστα η ίδια ομοσπονδία της Αιγύπτου επέλεξαν την αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης, αλλά και αθλήτριες από Σερβία, Γαλλία, Σλοβενία και Βραζιλία.

Η παραμονή της σε ένα τέτοιου είδους καμπ θα είναι για την ίδια  μιας πρώτης τάξεως προετοιμασία για τους δύσκολες αγώνες που έπονται.

Ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της στην Αίγυπτο η αθλήτριά μας θα μεταβεί στη Κροατία ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα της  και να συμμετάσχει στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα  21st Croatia Open που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Νοεμβρίου 2015.

PhisioAnalisis 834pix

toucan834 1

SUVON BANNERS 800x118pix

restobar834

restobar230

suvon230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230

PhisioAnalisis 230pix