30 Οκτωβρίου 2015
«Διαζύγιο» ανάμεσα σε Α.Ε.Π. Καραγιαννίων και Χάρη Σακαλή - Επέστρεψε στην Α.Ε. Κοζάνης!

«Άδοξα» τελείωσε η συνεργασία ανάμεσα στον Χάρη Σακαλή και στην Α.Ε.Π. Καραγιαννίων.
Οι δρόμοι των δύο χώρισαν, έπειτα από περίπου τριών μηνών συνεργασία μέσα σε καλό κλίμα.
Έτσι ο 32χρονος επιθετικός, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα των «Ποντίων» και επιστρέφει στην μεγάλη του αγάπη, την Α.Ε. Κοζάνης, όπως δήλωσε σε επικοινωνία που είχε με το top-sport.gr.
Δείτε την δήλωσή του στο top-sport.gr:
Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτούς του μήνες. Πλέον επέστρεψα στην ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα από μικρός. Θα ήθελα να κλείσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ!
Το ευχαριστήριο του Χάρη Σακαλή στην ομάδα της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων:
Ευχαριστώ την ομάδα της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων για ότι έκαναν για εμένα για να με αποκτήσουν. Η απόφαση να αποχωρήσω είναι δική μου χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, όσον αναφορά τα άτομα από την διοίκηση. Ο λόγος που φεύγω τόσο νωρίς από την ομάδα είναι καθαρά αγωνιστικός, επειδή αισθάνομαι πως δεν είμαι σημαντικός για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Συμβαίνουν όμως και αυτά όταν κάποιος κάνει τις επιλογές που θεωρεί σωστές. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να πετύχουν ότι στόχο έχουν βάλει. Σας ευχαριστώ!
Επιμέλεια: Τσαρτσιανίδης Χρήστος – www.top-sport.gr
















