Τέλος εποχής.
Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο ΑΠΣ Ελπίδες Αμυνταίου οριστικοποίησε κι επίσημα την διακοπή του.
Δύσκολες τέτοιες στιγμές. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε.
Εννοείται πως το τελευταίο δελτίο τύπου, το πιο δραματικό, δεν μπορεί να είναι formal. Ξεχειλίζει από συναισθήματα 9 ετών.
Από το πρωτο σκίρτημα για την δημιουργία ενός αθλητικού συλλόγου μέχρι και την συγκίνηση για την τελευταία ημέρα ύπαρξής του.
Από την Ανατολή ως τη Δύση.
Ελπίδα, ενθουσιασμός, πίστη,χαμόγελα. Αλλά και στενοχώριες, απογοητεύσεις, αγωνίες. Εναλλαγή απόλυτης χαράς με δυσβάσταχτη θλίψη.
Το μεγαλείο του αθλητισμού.
Πολλά θα μπορούσαμε να μοιραστούμε αυτές τις ώρες. Αμέτρητες οι σκέψεις,σκόρπιες.Αδυνατούν να χωρέσουν στο τσουβάλι των αναμνήσεων μας.
Νίκες,ήττες,ταξίδια,παρέες,γέλια,δάκρυα,άγχος,ανακούφιση.
Εθελοντικές δράσεις,μουσικές, κοινωνικά μηνύματα,τουρνουά, πανελλήνια πρωταθλήματα. Και πόσα ακόμη...
Από όλη αυτήν την διαδρομή κρατάμε σαν φυλαχτό τις φιλίες ζωής και όλες τις εμπειρίες που θα μείνουν χαραγμένες ανεξίτηλα στο νου και στις ψυχές μας μέσα κι έξω απο το γήπεδο. Μια διαδρομή που τα είχε όλα.
Αλλά κυρίως Handball. Το άθλημα που υπηρετήσαμε κι αγαπήσαμε πιστά μέχρι το τέλος. Το άθλημα που ένωσε υπό την σκέπη του διαφορετικούς χαρακτήρες (αθλήτριες,διοίκηση)οι οποίοι το αγάπησαν με πάθος, προσέφεραν με σεβασμό και ανιδιοτέλεια και αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για το κοινό καλό.
Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για τον αθλητισμό του Αμυνταίου. Είναι νωπές οι πληγές για να κάνουμε μια συνολική αποτίμηση της ιστορίας των Ελπίδων Αμυνταίου. Καμιά φορά εκτιμάς περισσότερο κάτι που είχες στα χέρια σου και τώρα σου λείπει.
Ο χρόνος θα το δείξει.
Ενημερωτικά, πάντως, κλείνουμε νομότυπα χωρίς να οφείλουμε ουτε 1 € σε κανέναν...
Εμείς είμαστε υπερήφανοι που αδράξαμε τη μέρα. Ρουφήξαμε το μεδούλι της ζωής και ήπιαμε μέχρι και την τελευταία σταγόνα της.Με τις καλές στιγμές και με τα λάθη μας. Το ζήσαμε έντονα και αποχαιρετούμε πλήρεις. Με ψηλά το κεφάλι.
Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους όσοι αγάπησαν και στήριξαν υλικά και ηθικά την ομάδα από οποιαδήποτε θέση.
Τους προπονητές για το έργο που πρόσφεραν και τον Ερμή Αμυνταίου για την φιλοξενία του.
Τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Αμυνταίου που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τις προσπάθειες της ομάδας.
Τέλος, τους αθλητές και τις αθλήτριες που φόρεσαν και ίδρωσαν όλα αυτά τα χρόνια την φανέλα των Ελπίδων Αμυνταίου.
🤾♂️🤾♀️
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!
The end
Υ. Γ Η σελίδα μας στο Facebook θα παραμείνει προς το παρόν ανοιχτή. Το αρχείο ειναι πραγματικός θησαυρός.
Υ. Γ 2 Κλείνουμε με τις ευχές όλων για Καλά Χριστουγέννα και ευτυχισμένο το 2025 με υγεία ,ειρήνη και αγάπη!!!!!!!!!