Skip to main content

PhisioAnalisis 834pix

toucan834 1

10 Οκτωβρίου 2022

Οι εμπειρίες και τα μετάλλια του Σπάρτακου Κοζάνης στο Πανευρωπαϊκό και στο G2 της Αλβανίας - Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των πρωταγωνιστών (video)

Επέστρεψαν από τα Τίρανα της Αλβανίας, τόσο ο προπονητής όσο και οι αθλητές του Α.Γ.Σ. Σπάρτακου Κοζάνης, όπου και συμμετείχαν

, τόσο στο Πανευρωπαϊκό U21 όσο και στο G2.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο προπονητής Απόστολος Νούκος, κλήθηκε ως Ομοσπονδιακός Προπονητής στο Πανευρωπαϊκό, εκεί όπου η Εθνική μας ομάδα, κατέκτησε συνολικά 8 μετάλλια, παίρνοντας την δεύτερη θέση στην κατάταξη.

Ταυτόχρονα, στο συγκεκριμένα Τουρνουά, συμμετείχαν οι Μάριος Τσιαούσης και Ελένη Ντούφα με τα χρώματα της Εθνικής, όπου αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, ενόψει της συνέχειας.

Ο Α.Γ.Σ. Σπάρτακος Κοζάνης στο G2 κατάφερε να κατακτήσει τρία μετάλλια, με τους Νίκο Ρούση, Δέσποινα Νίκου και  Ελένη Ντούφα, ενώ συμμετείχαν και οι Μαρία Ντούφα και Νίκος Ντιος.

Το www.top-sport.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Σπάρτακου, δίνοντας τον λόγο στους πρωταγωνιστές.

Δείτε το βίντεο:

spartakosBanner2

www.top-sport.gr 

PhisioAnalisis 230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230