Skip to main content

restobar834

PhisioAnalisis 834pix

SUVON BANNERS 800x118pix

toucan834 1

28 Μαρτίου 2022

Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Ολοκληρώθηκε η τριήμερη προπόνηση Ταεκβοντό στην Κοζάνη με τη συμμετοχή 130 αθλητών (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία  η τριήμερη προπόνηση  Ταεκβοντό  στην πόλη μάς την Κοζάνη  με την συμμετοχή  130 αθλητών 

από 13   συλλόγους  της  χώρας μάς  και της Κύπρου   !!!

Μια διοργάνωση που ανέλαβε  να φέρει  είς περας ο σύλλογος μας  για μια ακόμη φορά, δίνοντας  την ευκαιρία  στούς αθλητές  που έλαβαν  μέρος  να  βελτιώσουν  την αγωνιστική τούς ετοιμότητα ενόψει  των  υποχρεώσεων στο επόμενο  διάστημα εντός και εκτός της χώρας μάς  και φυσικά απώτερος σκοπός,  να αναπτυχθούν  σχέσεις φιλίας μεταξύ αθλητών και προπονητών    !!!

Οι σύλλογοι που μας τίμησαν ήταν οι εξής :

1) Μακεδονία Λάρνακας !!!

2)Δίας Ιωαννίνων !!!

3)Δίας  Μετσόβου !!!

4)Πρώτεας  Καρδίτσας !!!

5)Α.Σ. Λάρισας  !!!

6)Εορδαική Δύναμη !!!

7)Δαναός  Ωραιοκάστρου !!!

Αλκιμος Χαριλάου !!!

9)Πήγασος  Αναλήψεως !!!

10)Ασπίς  Ευόσμου !!!

11) Α.Γ.Σ. Ταεκβοντό ΡΟΙ Σερρών !!!

12) Α.Σ. Ορέστης Βασίλης  Ξάνθης !!!

13) Α.Γ.Δ. Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη  !!!

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους τούς συμμετέχοντες Δασκάλους  , Αθλητές , Γονείς  , που βρέθηκαν στην πόλη μάς  σε μια ακόμη  διοργάνωση του Συλλόγου  , τον ΔΗΜΟ Κοζάνης  που στέκεται αρωγός σε κάθε εκδήλωση μας , τους αθλητές  της αγωνιστικής μας ομάδας, για την βοήθεια που προσέφεραν στο προετοιμασία  της προπονητικής  ημερίδας  , όλους τούς γονείς μας για τα μοναδικά  εδέσματα  που προσέφεραν  επί τρεις ημέρες  στους καλεσμένους μας , και φυσικά  τον Γιατρό μας , και πρώην πρωταθλητή  Ταεκβοντο του Συλλόγου μας Γιάννη  Κουιμτζίδη  , που η παρουσία  τού  μας κάνει  να νιώθουμε  πιο ασφαλείς  .

 Ανανεώνουμε  το ραντεβού  στην επόμενη  μεγάλη  διοργάνωση του  Συλλόγου μας  , το ( 9ο  Baby Cup  στις 5 Ιουνίου  2022 )

ΠΗΓΗ: Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

ezgif.com gif maker 2

PhisioAnalisis 230pix

toucan230

restobar230

suvon230pix