Skip to main content

PhisioAnalisis 834pix

toucan834 1

24 Απριλίου 2021

Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας: 2ο Volos Racing Summer Ski Camp 2021

Ο ΑΟΦ συνεχίζει και για 2η χρονιά, φέτος τον Ιούλιο (αμέσως μετά το 10o Summer Camp AOF Alexandra Camp 2021)

, 6ημερο αγωνιστικό προπονητικό SUMMER CAMP στον ΒΟΛΟ και συγκεκριμένα με διαμονή στην ΑΓΧΙΑΛΟ στο Tokalis Boutique Hotel & Spa με full board διαμονή.

Οι προπονήσεις (3/ημέρα) Roller Ski, τρέξιμο, δύναμη, σκοποβολή και ισορροπίαθα γίνουν στο Δάσος Κουρί στον ΑΛΜΥΡΟ και στο Πήλιο.

Θα πραγματοποιηθούν ημερήσιες εκδρομές στις μαγευτικές θάλασσες στον Μυλοπόταμο, Τσαγκαράδα, Παπά-Νερό, Σκιάθο.

Σε νεώτερο δελτίο τύπου, θα ορίζονται οι ακριβείς ημερομηνίες (πιθανόν 11-17/7/2021), καθώς και χρήσιμες λεπτομέρειες-πληροφορίες, προς ενημέρωση των γονέων.

Για πληροφορίες-εγγραφές συμμετοχής στο 2ο VOLOS Racing Summer Ski Camp AOF 2021

Υπεύθυνος ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ mob:6932919269 – mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Το Λόγω του συγκεκριμένου αριθμού κράτησης θέσεων στην κατασκήνωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

2ο VOLOS Racing Summer Ski Camp AOF 2021 θα πραγματοποιηθεί μόνο και εφόσον επιτρέψουν οι συνθήκες σχετικά με τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας απο τον ΕΟΔΥ

Pics: 1ο VOLOS Racing Summer Ski Camp AOF 2020: http://www.aoflor.gr/home/anakoinoseis/383-epese-i-avlaia-gia-to-10th-summer-camp-aof-volos-2020

Official site AOF: www.aoflor.gr

ezgif.com gif maker 2

PhisioAnalisis 230pix

toucan230