19 Αυγούστου 2020
Συνάντηση Διοίκησης Φ.Σ. Εορδαϊκός με τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε η σημερινή συνάντηση της Διοίκησης του Φ.Σ. Εορδαϊκός με τον Δήμαρχο Εορδαϊας κ. Παναγιώτη Πλακεντά.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο κ. Πλακεντάς για τις ενέργειες που γίνονται μέχρι σήμερα από τον Φ.Σ. Εορδαϊκός τόσο αγωνιστικά όσο και έξω-αγωνιστικά. Παράλληλα ζητήσαμε υποστήριξη σε θέματα τα οποία διέπουν τη λειτουργία της ομάδας.Μεταξύ άλλων συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα της τρέχουσας περιόδου που δεν είναι άλλο από τη μετάδοση και εξάπλωση του κορωνοϊού και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου εάν παραταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αναφέρθηκαν θέματα που αφορούν τις υποδομές και ιδιαίτερα το Δημοτικό στάδιο Εορδαίας. Ο Δήμος ξεκίνησε ήδη τις εργασίες αποκατάστασης εντός του γηπέδου. Σε συνεργασία με την κα. Καΐδου προχωρούν άμεσα επισκευές στο Δημοτικό Στάδιο, οι οποίες θα δώσουν μια ευπρεπή εικόνα στο γήπεδο δεδομένου ότι ξεκινάνε και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.


ΠΗΓΗ: www.eordaikos.gr
















