30 Ιανουαρίου 2018
ΣΕΑ Κοζάνης: Σπουδαίες εμφανίσεις για Άνδρες και Γυναίκες (φωτογραφίες)

Το σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου συνεχίστηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών.
Αρχικά η γυναικεία μας ομάδα ανανεωμένη (Κασνάκη Ε., Κοκκινίδου Β., Παυλίδου Ε.) αγωνίστηκε το Σάββατο στη Φλώρινα.
Πρώτα αντιμετώπισε τον Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και επικράτησε με 4-1 διατηρώντας έτσι τη 2η θέση.
Στη συνέχεια έπαιξε με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και υπέκυψε φυσιολογικά 0-4 αποδίδοντας όμως πολύ καλά.
Την ομάδα συνόδευσαν ο προπονητής της κ. Νατσιός Ι., ο πρόεδρος κ. Διδασκάλου Κ., ο έφορος της ομάδας κ. Κοκκινίδης Π. και γονείς.
Την Κυριακή η ανδρική μας ομάδα (Χριστοδούλου Θ., Νατσιός Ι., Ζυγανιτίδης Φ.) ταξίδεψε στη Θεσ/νικη όπου έδωσε τρεις καθοριστικούς αγώνες.
Αρχικά αντιμετώπισε την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και έδειξε τις διαθέσεις της.
Έχασε 2-4 αλλά η απόδοση των αθλητών μας ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική.
Στη συνέχεια κατέβαλε με 4-1 την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ και 4-0 τον ΓΣ ΣΕΡΡΩΝ. Η ομάδα μας έδειξε τον καλύτερό της εαυτό στα δύο αυτά κρίσιμα παιχνίδια που σε μεγάλο βαθμό της εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.





ΠΗΓΗ: www.seak.gr
















