Skip to main content

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

02 Οκτωβρίου 2017

Β' Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Α.Ε. Άνω Κώμης - Α.Ε. Κρανιδίων 1-0

Νικηφόρος ήταν σήμερα ο αγώνας της νεανικής ομάδας της ΑΕ άνω κώμης με την σκληροτραχιλη ομάδα των κρανιδιων με σκορ 1-0.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα το σημείωσε ο Γιώργος Σάιτης στο 70' με ωραία καρφωτη κεφάλια μετά από κόρνερ που το εκτέλεσε ο Γιάννης Παλαμάς.

Το παιχνίδι ήταν πολύ αγχωτικό και πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να αποβληθεί παίχτης τον κρανιδιων στο 65' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα της άνω κώμης έχασε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί νωρίτερα αλλά λόγο του άγχους και της πίεσης του αγωνα δεν μετουσίωθηκαν σε γκολ.

Η ομάδα τον κρανιδιων απείλησε δύο φορές μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και της δυο φορές ο τερματοφυλακας Νίκος Μουσιος αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του!

Μετά την επίτευξη του γκολ η άνω κώμη είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει πολλά τέρματα χωρίς να το καταφέρει.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάση της απόδοσης των δύο ομάδων.

Τέλος πολύ καλή η διαιτησία του Κ. Κεχαγιά, δραγωγια, κρικελη.

Επόμενη αγωνιστική μεσα στο Λιβαδερο.

(Φωτογραφία: Zisis Rous)

ΠΗΓΗ: Βασιλης Μουσιος

PhisioAnalisis 230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230