11 Δεκεμβρίου 2016
Γ' Εθνική: Εορδαϊκός - Απόλλων Καλαμαριάς 1-7

Τυφώνας… Απόλλων «χτύπησε» στην Πτολεμαΐδα!
Oι κοκκινόμαυροι παρέμειναν στην κορυφή, επικρατώντας με 7-1 του Εορδαϊκού και πετυχαίνοντας πέντε τέρματα στα πρώτα 28 λεπτά!
Σε «πάρτι» μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό ο Απόλλων Καλαμαριάς, επικρατώντας στην Πτολεμαΐδα με το εντυπωσιακό 7-1!
Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν σαρωτική και διέσυρε το συγκρότημα της Πτολεμαΐδας, που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά ο Καπίας, μετά από σέντρα του Πόποβιτς, το 0-2 έγινε στο 8’ από τον Κυβελίδη από σέντρα του Γεωργιάδη, ενώ ο ίδιος παίκτης «σέρβιρε» και στον Φάμπιο για το 0-3 στο 14’. Στο 25’ έγινε το 0-4 με πέναλτι του Πόποβιτς, ενώ ο Κροάτης πέτυχε και το πέμπτο γκολ του Απόλλωνα πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα, με μονοκόμματο σουτ.
Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε, οι κοκκινόμαυροι όμως έβαλαν δύο ακόμη γκολ με τον Φάμπιο και τον Συμελίδη, ενώ οι γηπεδούχοι απλά πέτυχαν το γκολ της τιμής στην εκπνοή με τον Λιάμη, μετά από χαμένο πέναλτι του Ιωαννίδη και απόκρουση του Καλογέρακη… Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίκου.
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Στόικος, Λιάπης, Δινοβίτσης, Λιάμης, Σαββίδης, Μπίκος, Βλαδίκας (46' Περσίδης), Νικολαΐδης (46' Ν' Σο), Ίβιτς (63' Τάμπα), Ιωαννίδης, Μαυροματίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Σαμαράς (46' Ντόικιτς), Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης (72' Ζώτος), Συμελίδης, Φάμπιο, N' Λουντούλου, Πόποβιτς (46' Μωυσιάδης).
ΠΗΓΗ: www.metrosport.gr
















