Ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε στην επιβλητική νίκη της Ελσίνκι!
Με το εμφατικό 5-1 επικράτησε η Ελσίνκι της Ιλβς και ο Γιώργος Αντζουλάς που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η νίκη αυτή επέτρεψε στην ομάδα του να μειώσει τη διαφορά της, στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Το γκολ του 25χρονου στόπερ ήρθε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, με τον Αντζουλά να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με προβολή να τη στέλνει στα δίχτυα, συμβάλλοντας στη θριαμβευτική εμφάνιση της Ελσίνκι.
Δείτε το βίντεο με το γκολ του Έλληνα αμυντικού, αλλά και αυτό του Πούκι:
2 minuuttia = 2 maalia 🔥
— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) August 11, 2025
70' Teemu Pukki
72' Georgios Antzoulas#HJK #Veikkausliiga pic.twitter.com/jPEbMjS4DN
Ο Γιώργος Αντζουλάς, έχει αγωνιστεί και στις 19 αναμετρήσεις της Ελσίνκι για το φινλανδικό πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά, καθώς και στα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών του Conference League, έως και τον δεύτερο γύρο, όπου η Ελσίνκι αποκλείστηκε.
Στη Φινλανδία αγωνίζεται από το περσινό καλοκαίρι, όταν μετακινήθηκε εκεί από την Ούιπεστ. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τον Αστέρα Τρίπολης και συνεχίστηκε στην ομάδα νέων της Φιορεντίνα και από εκεί στην Κονσέντσα.
ΠΗΓΗ:www.novasports.gr