Ως βοηθός προπονητή του Κώστα Γεωργιάδη, ο Κοζανίτης Πάρις Λεωνιδάκης, έχει ζήσει τα… πάντα μέσα σε δύο χρόνια!
Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr
Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη και μάλλον μόνο τυχαίο δεν είναι.
Την περσινή χρονιά, ο Κώστας Γεωργιάδης αναλαμβάνει τον Πανιώνιο στην Γ’ Εθνική, με στόχο την άνοδό του στην Super League 2. Άμεσος συνεργάτης του για ακόμα μία φορά θα είναι ο Πάρις Λεωνιδάκης, με καταγωγή από την Κοζάνη. Μαζί καταφέρνουν να ανεβάσουν στην Super League 2 την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου.
Την φετινή σεζόν και αφού άλλαξε η διοίκηση των Πανθήρων, Γεωργιάδης και Λεωνιδάκης αναλαμβάνουν την ομάδα του Καμπανιακού στην Super League 2. Ο στόχος που έχει θέσει η διοίκηση, είναι η παραμονή τους στην κατηγορία. Ένας στόχος που όχι απλά πετυχαίνεται, αλλά ο Καμπανιακός καταφέρνει να μπει στα Play Off.
Αφού πραγματοποιήθηκε και αυτός ο στόχος, έρχεται η μεγάλη πρόταση από τον Βόλο, με τους Γεωργιάδη και Λεωνιδάκη να «μετακομίζουν» στην Super League! Εκεί το έργο που τους έχουν αναθέσει δεν είναι εύκολο, αφού ο Βόλος τα έχει βρει «σκούρα» και παίζει για την σωτηρία του. Την Τετάρτη 14 Μαΐου, η ομάδα καταφέρνει και μαθηματικά να παραμείνει στην Super League.
Τα λόγια είναι περιττά για το δίδυμο Γεωργιάδη - Λεωνιδάκη, αφού η δουλειά που κάνουν φαίνεται με τις πράξεις τους.
Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr