Skip to main content

restobar834

PhisioAnalisis 834pix

SUVON BANNERS 800x118pix

toucan834 1

09 Ιουνίου 2025

Πορτογαλία: Ο Ρονάλντο θα συνεχίσει κανονικά!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πορτογαλία, όσο είναι υγιής.

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr | Θωμάς Ναλμπάντης

Ο βετεράνος επιθετικός δεν έκρυψε τη χαρά του για την κατάκτηση του NationsLeague, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λαμίν Γιαμάλ.

Ο Ρονάλντο δήλωσε αρχικά για το μέχρι πότε θα συνεχίσει να παίζει: «Ξέρετε πόσο χρονών είμαι, προφανώς είμαι πιο κοντά στο τέλος από ό,τι ήμουν στην αρχή, αλλά πρέπει να απολαμβάνω κάθε στιγμή. Αν δεν έχω κάποιο σοβαρό τραυματισμό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στον τελικό με την Ισπανία: «Ένιωθα τον τραυματισμό από την προθέρμανση, με ενοχλεί εδώ και καιρό. Αλλά για την Πορτογαλία, αν έπρεπε να σπάσω το πόδι μου, θα το έκανα. Είναι ένας τίτλος, έπρεπε να παίξω και έδωσα τα πάντα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λαμίν Γιαμάλ: «Ο Λαμίν θα κερδίσει πολλούς συλλογικούς και ατομικούς τίτλους. Είναι ένα φαινόμενο. Θα έχει μια μακρά καριέρα και θα κερδίσει πολλά Nations League. Είναι 17 χρονών. Σας παρακαλώ, άφηστε τον ήσυχο. Πρέπει να σας παρακαλέσω να τον αφήσετε στην ησυχία του. Πρέπει να ηρεμήσει».

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr | Θωμάς Ναλμπάντης

restobar230

suvon230pix

ezgif.com gif maker 2

toucan230

PhisioAnalisis 230pix