TOPSPORT1

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

theodoridis834p

SUVON BANNERS 800x118pix

C843

 

restobar834

ezgif.com gif maker 3

SirTheodor834

spartakosBanner2

zervantaridis banner 3

Παναθηναϊκός - Τσέλσι | Μάλμε - Ολυμπιακός | ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν: Πέφτουν στην μάχη της Ευρώπης οι Ελληνικές Ομάδες

Παναθηναϊκός- Τσέλσι | Μάλμε - Ολυμπιακός | ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν: Πέφτουν στην μάχη της Ευρώπης οι Ελληνικές Ομάδες.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Παναθηναϊκός-Τσέλσι: Iστορικό ματς για το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρώτη νίκη στο Conference League

Έτοιμος για μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος υποδέχεται απόψε την Τσέλσι στο καταπράσινο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ιστορικό ματς στο καταπράσινο ΟΑΚΑ, υπό το «βλέμμα» του δικού του Τζορτζ. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε την Τσέλσι (19:45, Cosmote Sport 4, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League, αναζητώντας μια μεγαλειώδη νίκη η οποία θα είναι και η πρώτη, ιστορικά στον θεσμό!

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ένα σημαντικό «τρίποντο» στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ με σκορ 1-0 για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος τον σύλλογο και συνολικά το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, κατεβαίνει στο αποψινό ματς για τη νίκη, κάτι το οποίο έθεσαν ως μοναδικό στόχο τόσο ο Φακούντο Πελίστρι, όσο και ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στην πρώτη αγωνιστική οι «πράσινοι» άφησαν δυο βαθμούς στην Μπάνια Λούκα με την Μπόρατς, μένοντας στο 1-1 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με το γκολ του Τάσου Μπακασέτα. Για τον λόγο αυτό η αποψινή συνάντηση με τους «μπλε» του Λονδίνου αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού δεν υπάρχει περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Στη διάθεση του Αλόνσο, τέθηκε εκ νέου ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Σε αντίθεση με τον Σλοβένο, ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως αναμενόταν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, κάτι το οποίο συνέβη και με τον Φίλιπ Μαξ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Στην αντίπερα όχθη το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League, η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι μπήκαν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στη φετινή διοργάνωση επικρατώντας 4-2 στο Λονδίνο της Γάνδης και θέλουν να κάνουν το 2/2 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους.

Λίγες ημέρες πριν οι «μπλε» γνώρισαν την ήττα στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ για την Premier League με σκορ 2-1, έχοντας βασικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή τούς, κάτι το οποίο δεν αναμένεται να συμβεί και απόψε, αφού ο προπονητής της ομάδας, Έντσο Μαρέσκα, έχει αρκετές απουσίες.

Συγκεκριμένα οι Λονδρέζοι, ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τους Μόιζες Καϊσέδο, Νίκολας Τζάκσον, Λέβι Κόλγουιλ, Μαλό Γκουστό, Ρις Τζέιμς, Λάβια, Φοφανά, Τσίλγουελ και Κόουλ Πάλμερ. Mάλιστα ο τελευταίος, είναι και εκτός ευρωπαϊκής λίστας, με τον Ιταλό τεχνικό να θέλει να τον προφυλάξει προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά η αποστολή της Τσέλσι: Σάντσεθ, Γιόργκεσεν, Μπέργκστρομ, Ανταραμπιόγιο, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Ντισασί, Βέιγκα, Φερνάντες, Ντιούσμπερι - Χολ, Κασαντέι, Τσουκουεμέκα, Ρακ Σάκι, Μαντουέκε, Μούντρικ, Νέτο, Φέλιξ, Ενκουνκού, Σάντσο, Τζορτζ, Γκούιου, Μέουκα.

Oι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Nτραγκόφσκι - Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς- Αράο, Τσέριν, Ουναΐ- Πελίστρι, Τετέ, Γερεμέγεφ

Τσέλσι (Έντσο Μαρέσκα): Γιόργκενσεν - Ντισασί, Τοσίν, Μπαντιασίλ, Βέιγκα - Φερνάντες, Κασαντέι - Νέτο, Σάντσο, Μούντρικ - Γκουϊού

Διαιτητής: Aντόνιο Νόμπρε (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Πέδρο Ριμπέιρο - Νέλσον Περέιρα (Πορτογαλία)
VAR: Αντρέ Ναρκίσο-Έλντερ Μαλιέιρο (Πορτογαλία)
4ος διαιτητής: Γκουστάβο Κορέια (Πορτογαλία)

 

Μάλμε-Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη αντίδραση και αναρρίχηση στο Europa League

Λίγες ημέρες μετά το κάζο από τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην έδρα της Μάλμε για την 3η αγωνιστική του Europa League, αναζητώντας αποτέλεσμα και την απαιτούμενη αντίδραση.

Να δείξει αντίδραση και να φύγει με αποτέλεσμα από τη Σουηδία θέλει ο Ολυμπιακός! Λίγες ημέρες μετά το εντός έδρας κάζο από τον Λεβαδειακό (2-2), η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φιλοξενείται από τη Μάλμε (22.00, Cosmote TV, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 3 πόντους έκαστος μετά το πέρας των δύο πρώτων παιχνιδιών, έχοντας από μία νίκη και μία ήττα. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το αριστερό στην έδρα της Λιόν (2-0), αλλά έκανε το καθήκον του με εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπράγκα (3-0). Την ίδια ώρα, η Μάλμε μπήκε με ήττα στη διοργάνωση από τη Ρέιντζερς (0-2), αλλά στη συνέχεια πέρασε από την έδρα της Καραμπάγκ (1-2).

H Μάλμε έχασε προ ημερών την ευκαιρία να κλειδώσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη Σουηδία, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Βαστέρας. Βέβαια, με 3 αγωνιστικές να απομένουν και ούσα στο +8 από τη δεύτερη Χάμαρμπι, πρέπει να φύγει από το γήπεδο για να το χάσει. Προέρχεται από δύο κολλητές ισοπαλίες, ενώ έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πάνω από 60 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, όντας τρομερά επιθετικό σύνολο, ενώ διαθέτει και αρκετά ανασταλτικά ζητήματα. Σκοράρει τα περισσότερα τέρματά της από τον άξονα, ενώ στηρίζει την κυκλοφορία της αρκετά και στην αριστερή της πλευρά.

O Ολυμπιακός από τη μεριά του είχε κακό πρόσωπο μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Χάλασε τις εντυπώσεις που είχε δημιουργήσει στην τελευταία εβδομάδα πριν τη διακοπή, όπου είχε κρατήσει σε τρία διαδοχικά ματς το μηδέν, κάνοντας μεγάλη γκέλα στην έδρα του. Παρότι προηγήθηκε με 2-0, έμεινε στο 2-2 και απώλεσε βαθμούς για ακόμη μια φορά ως τώρα. Στο -2 από την κορυφή, καλείται να αντιδράσει και να δείξει πως ήταν απλώς μια κακή ημέρα και παρένθεση.

Σίγουρα, πάντως, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δημιουργηθεί φέτος για τα δύσκολα παιχνίδια, ενώ μοιάζει δεδομένο πως μέχρι να ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες τότε θα έχει ζητήματα στα ματς που καλείται να δημιουργήσει. Στο Μάλμε οι Πειραιώτες θα έχουν περισσότερους από 1500 οπαδούς τους, με τα εισιτήρια να κάνουν φτερά. Και ασφαλώς ο κόσμος ελπίζει να δει μια καλή εμφάνιση! Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ρέτσος, λογικά και ο Ζέλσον, ενώ συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να δούμε ξανά το αρχικό σχήμα που επιλέχτηκε κόντρα στην Μπράγκα.

Άπαντες στην αποστολή των ερυθρόλευκων, με τον Μπακούλα να είναι το νέο πρόσωπο. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Λάρσεν, Ρέσλερ, Γιάνσον, Μπουσανέλο - Γιόνσεν, Πένια - Κρίστιανσεν, Μπεργκ, Μπολίν - Μπότχεϊμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Μουζακίτης – Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Σιμόνε Σότζα (Ιταλία)
Βοηθοί: Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο (Ιταλία)
Τέταρτος: Ματέο Μαρτσενάρο (Ιταλία)
VAR: Τζανλούκα Αουρελιάνο (Ιταλία)

 

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το restart στο Europa League, αρχής γενομένης από τη Βικτόρια Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική του Europa League και φιλοδοξεί να πάρει κόντρα στους αήττητους μέχρι στιγμής Τσέχους την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Την πρώτη του νίκη στο Europa League αναζητεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν για την τρίτη αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης (19:45, Cosmote TV, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr).

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την OPAP Arena, αν και προηγήθηκε, μένοντας σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στη σεζόν χωρίς νίκη. Κόντρα στους Τσέχους, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να νικήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχει ξεκινήσει καλά στο Europa League, καθώς έχασε στην πρεμιέρα από τη Γαλατασαράι 3-1, ενώ τη 2η αγωνιστική υπέστη ήττα-σοκ από την Στεάουα στην Τούμπα με σκορ 1-0.

Παρόλα αυτά με τον κόσμο στο πλευρό του και με τον Τισουντάλι να επιστρέφει στην αποστολή του, ο πρωταθλητής Ελλάδος πρέπει να πάρει τη νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το παρών στην αποστολή δίνει και ο Μπάμπα, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σορετίρε, ο οποίος έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κετζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

Από την άλλη, η Βικτόρια Πλζεν παραμένει αήττητη στη διοργάνωση, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταφέρει να νικήσει. Την πρώτη αγωνιστική πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ισοφαρίζοντας σε 3-3, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Όπως τόνισε ο Πουρζιτίδης στο sport-fm.gr, ο Έλληνας άσος που αγωνίζεται στο τσέχικο πρωτάθλημα και την Σλόβαν Λίμπερετς «ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τον φορ της Βικτόρια Πλζεν και να τη χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, καθώς έχει πολύ αργό αμυντικό τρανζίσιον».

Βέβαια, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Τσέχων, Μίροσλαβ Κούμπεκ, «ο ΠΑΟΚ είναι μία επιθετική ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε αμυντικά. Από την άλλη, πιστεύουμε ότι έχει κάποιες ατέλειες στο αμυντικό κομμάτι και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε», με τη Βικτόρια Πλζεν να ψάχνει και αυτή την πρώτη της νίκη στο Europa League.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Ότο, Καμαρά, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον Τόμας

Βικτόρια Πλζεν (Μίροσλαβ Κούμπεκ): Γεντλίτσκα – Χάβελ, Ντουέ, Μάρκοβιτς, Γεμέλκα, Καντού – Σόικα, Κάλβατς, Σουλτς – Βίντρα, Άντου.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Πληροφορίες για τα cookies

Τα cookies είναι σύντομες αναφορές που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη μέσω του προγράμματος περιήγησης όταν αυτό συνδέεται στο Ιντερνέτ. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων του χρήστη όσο αυτός είναι συνδεδεμένος, για να του παράσχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες και που ορισμένες φορές τείνουν να μην διατηρούν. Τα cookies μπορεί να είναι τα ίδια ή άλλων:

  • Technical cookies (τεχνικά cookies) που διευκολύνουν την πλοήγηση των χρηστών και τη χρήση των διαφόρων επιλογών ή υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ιστό, όπως προσδιορίζουν τη συνεδρία, επιτρέπουν την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές, διευκολύνουν τις παραγγελίες & τις αγορές, συμπληρώνουν φόρμες & εγγραφές, παρέχουν ασφάλεια, διευκολύνουν λειτουργίες (βίντεο, κοινωνικά δίκτυα κλπ.).
  • Customization cookies (cookies προσαρμογής) που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους (γλώσσα, πρόγραμμα πλοήγησης - browser, διαμόρφωση, κ.α.).
  • Analytical cookies (cookies ανάλυσης) που επιτρέπουν την ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς των χρηστών του Ιντερνέτ, επιτρέπουν την μέτρηση της δραστηριότητας του χρήστη και την ανάπτυξη προφίλ πλοήγησης για την βελτίωση των ιστότοπων.

Ως εκ τούτου, όταν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο μας, σύμφωνα με το Άρθρο 22 του Νόμου 34/2002 των Υπηρεσιών Κοινωνίας της Πληροφορίας, στην αναλυτική επεξεργασία των cookies ζητάμε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση τους, με σκοπό να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία του Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών όπως για παράδειγμα ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο μας. Τα cookies που προστίθενται από την υπηρεσία Google Analytics διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου του Google Analytics. Αν επιθυμείτε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από το Google Analytics.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος πλοήγησης σας (browser).