Skip to main content

PhisioAnalisis 834pix

toucan834 1

01 Απριλίου 2020

Ισπανία: Το πρόγραμμα βγαίνει μόνο με αγώνες ανά 48 ώρες

Η ισπανική λίγκα πιέζει τους παίκτες να παραβούν τον κανονισμό της ευρωπαϊκής ένωσης παικτών που κάνει λόγο

για αγώνες ανά 72 ώρες και ζητάει να γίνουν αγώνες ανά 48 ώρες.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι ιθύνοντες της La Liga τόνισαν στην ένωση των ποδοσφαιριστών, πως αν δε γίνουν αγώνες ανά 48 ώρες, τότε το πρόγραμμα δεν μπορεί να βγει και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της εφετινής σεζόν, κάτι που θα φέρει περικοπές στα συμβόλαιά τους.

Η Ένωση των παικτών τόνισε πως αν γίνουν αγώνες κάθε 48 ώρες, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, αφού θα μεγαλώσει ο κίνδυνος τραυματισμών.

Τελικά, η ένωση των ποδοσφαιριστών δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα προς ψήφιση στα μέλη της και το αποτέλεσμα αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr | Θωμάς Ναλμπάντης

PhisioAnalisis 230pix

toucan230

ezgif.com gif maker 2