Skip to main content

toucan834 1

PhisioAnalisis 834pix

29 Ιανουαρίου 2020

Πέρασε η τροπολογία για ΠΑΟΚ - Ξάνθη με 156 ψήφους

Με 156 υπέρ και 90 κατά ψηφίστηκε η «φωτογραφική» τροπολογία για την αποφυγή του υποβιβασμού ΠΑΟΚ - Ξάνθης, με το Μέγαρο Μαξίμου

να έχει διαμηνύσει προς τους βουλευτές της συμπολίτευσης από Πειραιά και Κεντρική Μακεδονία πως όποιος δεν πειθαρχούσε θα διαγραφόταν με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που δεν ψήφισε ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αν και βρίσκεται στην Αθήνα δεν παραβρέθηκε στην ψηφοφορία στέλνοντας νέο μήνυμα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την ονομαστική ψηφοφορία είχε ζητήσει το βράδυ της Τρίτης η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ όπως είχε γνωστοποιηθεί ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜΕΡΑ25 επέλεξαν να νίψουν τας χείρας τους απέχοντας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο προεδρεύων της Ολομέλειας, Νικήτας Κακλαμάνης, οι Κυρ. Μητσοτάκης, Ν. Δένδιας, Ν. Μηταράκης, Μ. Βαρβιτσιώτης, Χ. Θεοχάρης, Κ. Καραμανλής, Κ. Βλάσης, Χρ. Σταϊκούρας, Κ. Χατζηδάκης, Αδ. Γεωργιάδης, Θ. Καράογλου, Ευρ. Στυλιανίδης, Φ. Πιπιλή, Ντ. Μπακογιάννη, Θ. Ρουσόπουλος, Αν. Χατζηβασιλείου, Χ. Αθανασίου, Γ. Κατρούγκαλος και Αλ. Τριανταφυλλίδης απέστειλαν επιστολική ψήφο που προσμετρήθηκε στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: www.documentonews.gr

toucan230

PhisioAnalisis 230pix

ezgif.com gif maker 2